Gasselleilta ulos uusi sinkku

Gasellit on neljästä jäsenestä koostuva räp-kokoonpano jonka muodostavat Hätä-Miikka, Päkä, Thube Hefner sekä tuottaja/DJ Musajusa. Tänään julkaistiin yhtyeen uusi sinkku ”Älä muista pahalla”. Kyse on myös kokoonpanon ensimmäisestä biisistä, joka julkaistaan Johanna kustannuksen kautta.

Gaselleiden esikois-EP julkaistiin keväällä 2010, jonka jälkeen he ovat julkaisseet kaksi pitkäsoittoa: ”Kiittämätön” (2012) ja ”Aina” (2013). ”Älä muista Pahalla” on ensimmäinen sinkkuirrotus syksyllä julkaistavalta albumilta, jossa kertosäkeen vokaaliosuudet hoitaa Reginasta tuttu laulaja Iisa.

”Me ollaan kaikki kovia Regina faneja, joten oltiin tosi fiiliksissä, että saatiin tehdä Iisan kanssa biisi”, kertoo Thube.

”Älä muista pahalla jatkaa soundillisesti siitä, mihin me edellisellä levyllä jäätiin, modernia räp-musiikkia. Tämä on ensimmöinen kerta kun meillä on naislaulaja mukana meidän kappaleella. Meidän mielestä Iisan heleä laulu luo kiinnostavan ristiriidan paikoittain tylyjenkin säkeistöjen kanssa. Sanoituksissa on pyritty tekemään jonkinlainen kuvaus ajasta, jolloin Tinder on suosiossa, ollaan vielä nuoria kolmekymppisiksi ja kaikki on saatava. Älä muista pahalla on kappale sitoutumiskammosta ja pakenemisesta”, jatkaa Päkä.
¨
Biisille tehtiin myös video, jonka voit katsoa täältä.

Gasellit esiintyvät Helsingin Circuksessa tänään 20.2.
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Jannika.nyqvist@umusic.com tai 0406842029